Konkurranse

Vant du Star Trek Online-betanøkler?

I fotsporene til Kirk

Vi delte ut 200 betanøkler til leserne.

Star Trek Online er et massivt online-rollespill for PC hvor du er kaptein et romskip som skal utforske universet etter nye planeter, raser og sivilisasjoner.Kjente og kjære Star Trek-elementene er med, fra raser som Klingon og Borg, til de ikoniske sirkelskipene.

– Autentisk

Innholdet ligner mye på hva du finner i den kjente TV-serien, hvor handlingen foregår både på bakken og i verdensrommet. I verdensrommet styrer spillerne et romskip og på bakken styrer de karakteren sin, som enten har med seg sitt eget lag eller danner en gruppe med andre spillere.

Spilleren loves stor frihet til å justere sin egen spillerfigur, og man kan designe rasen og romskipet etter eget ønske.

– Vi prøver å lage et morsomt spill basert på Star Trek-universet. Det er fort gjort å lage et spill som gir en Star Trek-opplevelse, men som ikke er spesielt morsomt å spille. Det er samtidig veldig lett å lage et massivt onlinespill som ser ut som Star Trek, men som ikke gir spillerne Star Trek-opplevelsen vi streber etter. Vi prøver å lage et autentisk Star Trek-spill. Vi forsøker å lage noe unikt. Ikke noe som er et standard massivt onlinespill, fortalte produsent Andy Velasque oss i desember.

Slik får du tilgang

Vi har 200 nøkler til den pågående betatesten som varer frem til spillets lansering 5. februar. Nøklene deles ut de de første som svarer korrekt på følgende spørsmål:

Star Trek Online utvikles for PC og er ventet i butikk 5. februar.

Siste fra forsiden