I Life is Strange 2 følger vi to brødre på rømmen

Første episode slippes 27. september i år.

Oppfølgeren til Life is Strange fra 2015 har fått en ny trailer som forteller oss mer om hva vi har i vente. Traileren bekrefter at historien i det nye spillet ikke vil fokusere på karakterene fra det første spillet, Max Caulfield og Chloe Price. Den vil i stedet fokusere på en gutt, Sean Diaz, som ser ut til å være på Max' alder, og lillebroren hans Daniel.

I traileren befinner de seg ute i ødemarken, og det hintes til at de må flykte fra en eller flere episoder forårsaket av Seans spesielle krefter. Nøyaktig hva disse kreftene er kan man fortsatt bare spekulere i, men de ser ut til å skille seg ut fra Max' evne til å manipulere tid. Du ser traileren overfor.

Spillmekanikk

I tillegg har utviklerne sluppet en nitten minutter lang video som viser spillmekanikken i det kommende spillet, og den viser at i alle fall deler av historien vil utspille seg i Seattle. Dette er byen Max fra det første spillet bodde i før hun ble student ved Blackwell Academy, noe som kan bety av hun kanskje dukker opp i en eller annen form i det nye spillet. Videoen ser du til høyre.

Spillmekanikken i Life is Strange 2ser ikke ut til å ha blitt endret nevneverdig fra det første spillet. Man går rundt i verdenen, klikker på forskjellige ting for å lære om dem, snakker med mennesker og velger hva man skal si for å få historien til å gå videre.

Life is Strange 2 slippes til for Xbox One, Steam og PlayStation 4. I likhet med forgjengeren er spillet delt opp i fem episoder som slippes fortløpende, og den første kommer 27. september.

Siste fra forsiden