Ny utgiver med nye spill

Iceberg Interactive ønskes velkommen

Iceberg Interactive er en ny utgiver med flere spill på trappene.

Rundt nyttårstider ble det klart at den nederlandske utgiveren Lighthouse Interactive hadde gått konkurs. Nå er imidlertid tidligere Lighthouse-folk tilbake med en ny spillutgiver, som forhåpentligvis klarer seg bedre.

Selskapet heter Iceberg Interactive, og har kunngjort tre nye utgivelser for Europa. Først ut er Enlights forretningsspill Restaurant Empire 2, hvor du får i oppgave å bygge og drive din egen restaurant. Spillet slippes i dag i Storbritannia, og er også ventet til Skandinavia om ikke lenge.

Deretter har vi Poker Simulator, som er et pokerspill for PC og Mac (begge versjonene kommer på samme DVD). Her kan du spille mot venner over LAN, eller kjempe mot 50 datastyrte motstandere. Spillet kommer med 3D-grafikk, smarte motstandere og en opplæringsdel. I tillegg får vi mesterskapsmodus, fire minispill og ulike statistikkverktøy.

Sist ut av Icebergs første spillkunngjøringer er Bee Smart, et hjernetrimspill rettet mot et yngre publikum. Dette spillet kommer både til PC og konsoll (nøyaktig hvilke plattformer har ikke blitt annonsert), og skal tilby et aktivt og morsomt miljø hvor barn og voksne kan lære og oppdage nye ting. Spillet har over 20 minispill, et innebygd tegneprogram og flerspiller for opp til fire spillere.

Til slutt kan vi også nevne at forumet til Iceberg Interactive har en kategori for Darkness Within 2. Dette er etterfølgeren til et grøssereventyr Lighthouse gav ut i 2007, og gir oss et guffent Cthulhu-inspirert eventyr i full 3D. En kunngjøring om dette spillet er utvilsomt like rundt hjørnet.

Iceberg forteller at de vil gi ut både PC- og konsollspill, og at de vil satse på flere forskjellige nisjemarkeder, samt "casual"-spillere.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden