CD Projekt RED - E3

Ifølge CD Projekt RED blir årets E3-messe den viktigste i utviklerens historie

CD Projekt RED

Det går mot nok en sommer, som betyr at Electronic Entertainment Expo – bedre kjent som E3 – nærmer seg med stormskritt. Mens EA og Sony har flyttet sine aktiviteter bort fra messa, satser andre tungt mot spillbegivenheten i Los Angeles, og CD Projekt RED er blant selskapene som har store planer.

Cyberpunk 2077-skaperen har store planer for E3 2019.
CD Projekt RED

Under en presentasjon av selskapets resultater for 2018, snakket studiosjef Adam Kiciński kort om hva som skjer videre for CD Projekt RED. E3 var blant punktene som ble tatt opp, og ifølge Kiciński blir årets messe den viktigste i selskapets historie.

Akkurat hvorfor ville han ikke røpe, men på spørsmål fra salen hintet han om at E3 byr på en flott mulighet til å kunngjøre slippdatoer.

Cyberpunk, The Witcher eller noe annet?

Naturlig nok har mange spekulert i at vi omsider skal få vite når Cyberpunk 2077 vil lanseres. Det etterlengtede spillet ble offisielt vist frem for første gang under fjorårets messe, og selv om det enda gjenstår en del arbeid med prosjektet er det ikke utenkelig at vi kan få en dato eller i det minste et lanseringsvindu.

Samtidig har CD Projekt RED andre spill på gang, som for eksempel et nytt stort rollespill. Foreløpig vet vi ikke noe som helst om hva det dreier seg om, men planen skal være å slippe det innen 2021.

Utvikleren har også hintet om at vi skal få enda mer The Witcher etter hvert. The Witcher 3: Wild Hunt kunne nok ha blitt siste dans for den kritikerroste serien, men etter å ha jobbet med spillene i halvannet tiår har ikke studioet lyst til å gi slipp riktig enda.

Uansett hva som venter, får vi se det om drøye to måneder. Årets E3 går av stabelen 10. juni.

The Witcher-kortspillet Gwent har fått sin første utvidelse.
Crimson Curse byr på over 100 kort og en rekke nye funksjoner »

Siste fra forsiden