– Ville ikke vært riktig overfor fansen om vi ikke laget mer The Witcher

Men først er det andre eventyr på agendaen.

CD Projekt RED

Vi visste allerede at CD Projekt RED ønsker å fortsette The Witcher-sagaen på en eller annen måte, etter at ansatte i studioet i flere omganger har sagt at de vil vende tilbake til universet.

Det blir nok mer The Witcher, ja.

Nå har toppsjef Adam Kinciski så å si bekreftet at det polske studioet kommer til å besøke serien igjen med tid.

– Det er for tidlig å snakke om det, men det er ikke som om vi har glemt denne merkevaren. Det ville ikke vært riktig overfor fansen. Vi har jobbet med dette universet i over 12 år nå, og jeg tror ikke dette er slutten på det, forteller han til den polske TV-kanalen TVN24 BiS (via. Gamepressure).

Nytt prosjekt i horisonten

For øyeblikket er det Cyberpunk 2077 som opptar storstudioets tid. Det spillet skal ifølge dem selv være betydelig større enn noe de har jobbet med tidligere, noe som er imponerende når man gløtter på The Witcher 3: Wild Hunts store verden.

Dette er det eneste vi har sett av Cyberpunk 2077 til nå. (Video: CD Projekt RED)

The Witcher 3 har til nå solgt over 6 millioner eksemplar, så CD Projekt RED har mer enn nok av grunner til å besøke det populære universet igjen i fremtiden. Det gode salget sikret spillselskapet 521 millioner i netto profitt i første halvdel av 2015.

Tidligere i høst fikk for øvrig spillet sin første store utvidelsespakke, Hearts of Stone. Vår anmelder trillet en 9-er på terningen og kalte det en briljant utvidelse av The Witcher-universet.

– Historien er rett og slett imponerende, og CD Projekt RED har ikke spart på kruttet. De har også våget å utforske noen nye veier som de ikke gjorde i det originale spillet, og selv om dette noen ganger kan hvile på linjen til pretensiøst er sluttproduktet meget troverdig – noe spillet tjener på.

The Witcher 3-modifikasjon bytter ut alle kamper med et slag Gwent »

Siste fra forsiden