Seks millioner kopier av The Witcher 3 har blitt solgt

Greide bragden på bare seks uker.

CD Projekt RED

Tidligere i sommer skrev vi om at CD Projekt RED stolt kunne proklamere at de hadde solgt fire millioner kopier av The Witcher 3: Wild Hunt i løpet av de første to salgsukene. Nå har tallet økt – seks milioner kopier har blitt solgt etter seks uker i salg.

The Witcher 3: Wild Hunt.

– Man tenker kanskje at vi har seks millioner grunner til å være glade, og at det er det. Vi er jo fornøyde, men det tallet er også et stort ansvar, og jeg vil at alle skal vite at vi, som et studio, forstår det. For oss er hyllesten og de positive anmeldelsene et ansvar – vi har laget et godt spill, men vi har en lang vei foran oss, sier CD Projekt RED-leder Adam Badowski i en uttalelse sendt ut til fans og presse.

Utvidelser i horisonten

Nå venter utvidelsespakkene Hearts of Stone og Blood and Wine som til sammen skal kunne by på om lag 30 timer med mer innhold til eventyrspillet.Den første – Hearts of Stone – slippes allerede i oktober, og til sammen vil de to sidefortellingene kunne komme til å måle seg med lengden til The Witcher 2: Assassins of Kings.

Cyberpunk 2077 er et stykke unna.
CD Projekt RED

Neste prosjekt for CD Projekt RED er etter alle solemerker et godt stykke unna enda. Cyberpunk 2077 har vært under utvikling i noen år allerede, men vi har fått vite forsvinnende lite om spillet. Slik skal det også være en stund.

– Vi håper og er sikre på at Cyberpunk har et ennå større kommersielt potensial. Det er likevel for tidlig å snakke om det. Dette året, og neste år, handler det om The Witcher, fortalte CD Projekt-sjefen Adam Kicinski tiligere i år.

Fikk du med deg at The Witcher-serien kunne hatt et annet utgangspunkt?
The Witcher kunne ha vært et helt annerledes spill »

Siste fra forsiden