The Witcher 3-utvidelsene er nesten like store som hele The Witcher 2

Rollespillet blir større i høst.

CD Projekt RED

Når The Witcher 3: Wild Hunt runder av utviklingsprosessen med to utvidelsespakker, kommer spillet til å ha blitt betydelig større. I følge CD Projekt REDs Konrad Tomaszkiewicz skal de to til sammen bli om lag like stort som hele The Witcher 2: Assassins of Kings.

The Witcher 3: Wild Hunt.
CD Projekt RED

– Utvidelsespakkene blir helt nye fortellinger med mer av alt det du fikk i hovedhistorien: mellomsekvenser, nye figurer, nye gjenstander, nye Gwent-kort og mye mer, forteller CD Projekt RED's Konrad Tomaszkiewicz til Gamereactor.

Vi har allerede fått høre at de to utvidelsespakkene skal romme 10 og 20 timer hver, altså mer i tråd med utvidelsespakker fra fordums tid enn den mer moderne formen for tilleggsinnhold. Den første utvidelsen – Hearts of Stone – kommer i oktober.

Slapp innhold ved en feiltagelse

Siden lansering har The Witcher 3-spillerne fått mengder med ekstra innhold, helt kostnadsfritt. Hver uke har det kommet to nye småbiter, i form av oppdrag, kostymer eller annet snadder. Denne uka gikk det dog litt på tverke.

Ved en feiltagelse ble ukens innhold lansert for tidlig, noe som førte til at spillstudioet måtte advare folk mot å laste ned det uferdige innholdet. Grunnen til at de nå ligger litt etter skjema er at de har fokusert mer på en ny oppdatering.

Vi satte stor pris på The Witcher 3 her på bruket.
The Witcher 3 er det beste spillet i serien, mener vår anmelder »

Siste fra forsiden