Ikke last ned det nye The Witcher 3-innholdet

CD Projekt RED var for tidlig ute.

CD Projekt RED

Utvikler CD Projekt RED har advart mot å laste ned og bruke The Witcher 3s nyeste innholdstillegg, som skal ha blitt lansert ved et uhell. Et nytt utseende for figuren Ciri ble tilgjengelig via både PlayStation Store og Xbox Games Store, men ifølge utvikleren er dette en uferdig pakke som ikke skulle vært lansert enda.

Siden lanseringen av spillet har CD Projekt RED lansert nytt innhold nesten hver uke som del av en serie på hele 16 gratispakker for alle som eier spillet. I den siste tiden har de imidlertid valgt å prioritere spillets neste store oppdatering, og i en melding på sine nettsider fortalte utvikleren at de derfor ikke ville slippe noe ekstrainnhold denne uken.

Da en ny pakke likevel dukket opp tok CD Projekt REDs Marcin Momot til Twitter for å advare spillere mot å laste den ned:

Utvidelsespakker på vei

I tillegg til alt ekstrainnholdet er to store utvidelsespakker på vei til The Witcher 3. Ifølge utvikleren vil de to utvidelsene by på 30 nye timer med historieinnhold der Geralt får møte nye figurer og besøke nye områder.

Den første utvidelsen – Hearts of Stone – kommer i oktober, mens den andre – Blood and Wine – etter planen skal komme i begynnelsen av neste år. Begge blir tilgjengelige på PC, Xbox One og PlayStation 4 og vil koste henholdsvis 9,99 dollar og 19,99 dollar.

Vi satte stor pris på The Witcher 3 her på bruket.
The Witcher 3 er det beste spillet i serien, mener vår anmelder »

Siste fra forsiden