The Witcher 3 får to store utvidelsespakker

Lover innholdsmengde lik gamle spillutvidelser.

CD Projekt RED

Selv om The Witcher 3: Wild Hunt ennå er en god måned unna slipp, har utvikler CD Projekt Red allerede avslørt at det er to store utvidelsespakker på vei. De to heter Hearts of Stone og Blood and Wine, og skal etter sigende by på nye 30 timer med innhold.

The Witcher 3: Wild Hunt blir større.

– Vi husker tiden da utvidelsespakker på CD-er virkelig utvidet spill ved å levere meningsfylt innhold. Som spillere ønsker vi å få dette tilbake igjen. Vi har sagt tidligere at om vi skulle finne på å slippe betalt innhold ville det være stort og gi verdi for pengene, lyder det velkjente patoset fra studioet, denne gang signert grunnlegger Marcin Iwiński.

Hearts of Stone skal være den korteste av de to utvidelsespakkene, med om lag 10 timer spilletid. Her vil heksemesteren Geralt of Rivia stifte bekjentskap med en mystisk person kalt Man of Glass. Blood and Wine skal være rosinen i pølsa, med om lag 20 timer med spilletid. Her får vi reise til et helt nytt område kalt Toussaint.

Hearts of Stone kommer i oktober, mens Blood and Wine skal komme i begynnelsen av 2016. Som med spillet blir utvidelsespakkene tilgjengelige til PC, Xbox One og PlayStation 4. Man kan kjøpe de enten ved å kjøpe et utvidelsespass, men om man ønsker er det mulig å kjøpe de individuelt også. Hearts of Stone blir den billigste på 9,99 dollar, mens Blood and Wine får en prislapp på 19,99 dollar.

Det er ikke mye som vitner om at spillet blir kort i utgangspunktet.
The Witcher 3 kan ta 200 timer å fullføre »

Siste fra forsiden