The Witcher 3 kan ta 200 timer å fullføre

CD Projekt RED har doblet tidsestimatet fra 2013.

CD Projekt RED

Det er bare å rydde kalenderen om du har planer om å fordype deg i The Witcher 3: Wild Hunt når spillet kommer 19. mai. Ifølge designer Damien Monnier kan det ta 200 timer å gjøre seg ferdig med den store åpne verdenen. Dette forteller han på Twitter.

Siden utvikler CD Projekt RED i 2013 har skrytt av at spillet ville ta over 100 timer, er dette tilsynelatende en dobling.

Selvfølgelig kommer de tallene fra perioden før spillet ble utsatt gjentatte ganger. Opprinnelig var planen å slippe The Witcher 3: Wild Hunt en gang i 2014, men spillet ble skuvd fremover i kalenderen flere ganger i mellomtiden.

Vanskelig å høyne Xbox One-oppløsningen

The Witcher 3: Wild Hunt.

I går hadde Monnier en litt mindre hyggelig melding. Da bekreftet han at de neppe kommer til å få høynet oppløsningen på spillet, selv med utviklingen av DirectX 12-grensesnittet som skal åpne for å gjøre dette lettere for utviklere.

I tillegg anbefaler han å spille på en PC, selv om maskinen din kun når minstekravet.

– Det er «tricky». Jeg må i så fall sammenligne begge, selv om Xbox One-utgaven yter bedre. Likevel ville jeg nok sagt at du bør gå for PC-utgaven, kun på grunn av oppløsning.

The Witcher 3: Wild Hunt er det tredje spillet basert på den polske bokserien med samme navn der vi farter rundt med Geralt of Rivia, en monsterjeger med særegne ferdigheter. For første gang tar rollespillserien steget til sandkassesjangeren. Spillet kommer på Xbox One, PlayStation 4 og Windows 19. mai i år.

Da vi sist så spillet hadde vi tro på spillet, men noen spørsmål gjenstår.
Vi skjønte hvorfor The Witcher 3 ble utsatt »

Siste fra forsiden