Fire millioner kopier av The Witcher 3 har blitt solgt

CD Projekt RED takker fansen.

CD Projekt RED

Vi hadde en mistanke om at The Witcher 3: Wild Hunt hadde slått rimelig godt an blant spillfansen. Nøyaktig hvor godt fikk vi dog ikke vite får i dag.

– Jeg vil bruke denne muligheten til å takke de fire millionene verden over som har kjøpt The Witcher 3: Wild Hunt i løpet av de to første ukene etter lansering, forteller CD Projekt RED-grunnlegger Marcin Iwiński i en e-post sendt ut til presse og fans tirsdag.

I den positive pressemeldingen fokuserer Iwiński også på at studioet nå jobber med utvidelser av samme kvalitet som hovedspillet som skal gjøre Geralts eventyr ennå mer omfangsrikt.

At studioet jobber med to «store utvidelsespakker» har vi vært klar over i et par måneder nå. I april lovet studioet at pakkene Hearts of Stone og Blood and Wine skulle by på 30 timer med innhold.

The Witcher 3: Wild Hunt er det tredje og siste spillet fra CD Projekt RED basert på den polske fantasy-bokserien med samme navn. Spillet ble sluppet til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 19. mai, og fikk nesten toppscore av oss i vår anmeldelse.

I tiden etter lansering har studioet rettet på feil og gjort noen krumspring.
Dette beistet kommer og tar deg om du utnytter et smutthull i The Witcher 3 »

Siste fra forsiden