Dette beistet kommer og tar deg hvis du utnytter et smutthull i The Witcher 3

Dette beistet kommer og tar deg hvis du utnytter et smutthull i The Witcher 3

Si hallo til kuhevneren Chort.

Da The Witcher 3: Wild Hunt ble sluppet i mai, tok det ikke lang tid før smarte spillere fant ut at det er rimelig lett å skaffe seg lettjente penger tidlig i spillet.

I startområdet snubler man over et par kyr bak en inngjerding. Slakt de ned, flå storfeskinnet av dem, og mediter i noen sekunder slik at de to kommer tilbake. Dette kan du gjenta til det uendelige, eller til du velger å selge skinnet for en grei slump til nærmeste handelsmann.

The Witcher 3 er et av vårens storspill. (Bilde: Gøran Solbakken, Gamer.no).

Selvfølgelig er ikke dette noe CD Projekt RED ønsker at spillerne skal gjøre. Spillverdenens interne økonomi er en måte å skape en følelse av progresjon og mestring på, og ved å lure systemet på denne måten skaffer man seg fordeler som ødelegger balansen.

De fleste utviklere ville kanskje gjort noe slikt som å gjøre kyrne udødelige, eller å øke tidsrommet som må til før de kommer tilbake. I stedet gjorde CD Projekt RED et litt annet krumspring i sin nyeste oppdatering.

Velger du å gjennomføre metoden skissert over, vil du kjapt bli løpt ned av en Chort – et av spillets sterkere monstre. Om du ikke har opparbeidet deg et høyt nok nivå eller er godt nok utrustet, betyr dette at Geralt kreperer av et lite dask fra det svære og mannevonde beistet. Et eksempel på en slik nedslakting kan du se i videoen øverst i artikkelen.

Flere endringer

Kuhevneren Chort er bare én del av en større oppdatering til The Witcher 3: Wild Hunt som ble sluppet like før helgen til Windows og PlayStation 4. Xbox One skal få den samme oppdateringen i løpet av uken.

Oppdateringen fjerner også en stygg feil som hindret flere spillere fra å opparbeide seg flere erfaringspoeng, gjør teksten i spillet større om man ønsker det, og hindrer at Geralt slukker eller tenner lys i stedet for å sjekke hva som ligger i den nærmeste skattekista.

Vi satte stor pris på The Witcher 3 her på bruket.
The Witcher 3 er det beste spillet i serien, mener vår anmelder »

Siste fra forsiden