Dette skal endres i neste The Witcher 3-oppdatering

Fjerner en grov feil og legger inn større tekst.

CD Projekt RED

Som andre moderne spill har The Witcher 3: Wild Hunt allerede fått et par-tre oppdateringer etter slippet for et par uker siden. I løpet av uken får vi vi en ny oppdatering til både Windows, Xbox One og PlayStation 4 som endrer på et par ting.

Viktigst av alt er det nok at oppdateringen fjerner en svært stygg feil. Enkelte spillere har sluttet å få erfaringspoeng etter et visst punkt i rollespillet, noe som selvfølgelig er rimelig dramatisk i et spill som handler om figurprogresjon.

The Witcher 3: Wild Hunt kan fortsatt forbedres.

Den andre store endringen gjelder konsollspillere først og fremst. Etter å ha fått tilbakemeldinger om at teksten i spillet er for liten, har CD Projekt RED valgt å gjøre grensesnittet og teksten betydelig større.

Litt mindre prekært er det å hindre at Geralt slukker eller tenner lys i stedet for å sjekke hva som ligger i kista, men det skal i hvert fall endres. Ellers fikses en rekke problemer med spesifikke oppdrag, og det jobbes med å bedre ytelsen på tvers av alle plattformer. Kameraet skal også flyte bedre.

Oppdateringen skal komme til Windows i løpet av uka, mest sannsynlig allerede på tirsdag eller onsdag. For konsollene kan det ta noen ekstra dager.

For å lese om de fleste endringene kan du stikke innom CD Projekt REDs forum.

Vi satte stor pris på The Witcher 3 her på bruket.
The Witcher 3 er det beste spillet i serien, mener vår anmelder »

Siste fra forsiden