The Witcher 3-utvikleren skal lansere et helt nytt spill i år

Nei, det er ikke Cyberpunk 2077.

Bilde fra The Witcher 3: Wild Hunt.
CD Projekt RED

CD Projekt – som består av utvikleren CD Projekt Red og nettbutikken GOG.com – har publisert en oversikt over sine planer for de neste seks årene, og særlig på utviklersiden går selskapet travle tider i møte.

Først på dagsordenen er lanseringen av The Witcher 3: Wild Hunts neste utvidelse, Blood and Wine, men utvikleren ville fortsatte ikke bekrefte når vi kan vente oss denne. Ifølge planen vil CD Projekt RED deretter lansere et helt nytt spill en gang i løpet av 2016, som skal være ulikt noe studioet har gjort tidligere.

Vi vet fortsatt ikke når Cyberpunk 2077 skal lanseres.
CD Projekt RED

Dokumentet nevner ingen ting om akkurat hva dette spillet går ut på, og det eneste vi kan si med sikkerhet er at det ikke er snakk om Cyberpunk 2077. Det kommende action-rollespillet, som først ble annonsert i mai 2012, står nemlig oppført under utviklerens planer for årene 2017 til 2021.

I den samme perioden skal utvikleren også lansere et nytt storslått rollespill, men heller ikke dette får vi vite noe om foreløpig.

Over 20 millioner The Witcher-spill solgt

I dokumentet legger selskapet ellers frem ferske salgstall for The Witcher-serien, som nå har solgt over 20 millioner kopier. Utvikleren gir ingen detaljer om individuelle salgstall for hvert av seriens tre spill, men etter all sannsynlighet er det The Witcher 3 som står for brorparten.

To uker etter lansering hadde det tredje The Witcher-eventyret alene solgt fire millioner kopier, og etter seks uker hadde tallet steget til seks millioner. Til sammenligning nådde The Witcher og The Witcher 2 til sammen fire millioner solgte kopier i juli 2012, tre måneder etter lanseringen av spill nummer to.

The Witcher 3 kom hakket unna toppkarakter hos oss.
– Det beste spillet i serien, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden