The Witcher-serien selger som hakka møkk

Rollespillserien har nådd fire millioner solgte eksemplarer.

De siste fem årene har CD Projekt RED kunnet høste mye skryt for The Witcher-spillene. Nå kan de også skryte på seg svært gode salgstall. I en pressemelding har utvikleren annonsert at serien nå har solgt over fire millioner eksemplarer totalt mellom de mange utgavene på PC, Mac og Xbox 360.

– Jeg er fremdeles overveldet over resultatene vi har nådd med The Witcher-serien. Mange spillere på flere plattformer har blitt bergtatt av den levende og komplekse verdenen vi har skapt, fortalte lederen for CD Projekt RED, Adam Badowski.

Heksemester Geralt kan sole seg i glansen av gode salgstall.

God kundebehandling

Serien har fått mye ros gjennom årene, og CD Projekt RED har gjennom betydelige gratisoppdateringer og et godt forhold til kundene opparbeidet seg et rykte som en av de mer forbrukerorienterte utviklerstudioene. Målet skal vist nok være å gjøre opplevelsen så enkel som mulig for kunden, og derfor har de fjernet all form for kopibeskyttelser på The Witcher-spillene.

Gamer.no har fulgt serien tett siden det første spillet, og har anmeldt både originalutgivelsene og de utvidede utgavene som har kommet i ettertid. Den nyeste utgivelsen i serien er The Witcher 2: Enhanced Edition, som også markerte seriens første spill på konsoll. Anmelder Marius Kjørmo følte konsollutgaven fungerte vel så godt som PC-utgaven, og belønnet nyutgivelsen med nesten toppscore.

Les også: The Witcher-utvikleren med nytt spill Les også: Cyberpunk inspirert av Game of Thrones

Siste fra forsiden