Her er de første skjermbildene fra den kommende The Witcher 3-utvidelsespakken

Blood and Wine leverer en fargerik vingård.

CD Projekt Red

På tirsdag kom CD Projekt RED med en tidlig julegave til mange spente tilhengere av The Witcher-sagaen. De avduket nemlig de to første skjermbildene fra den kommende ekspansjonen til deres kritikerroste spill The Witcher 3: Wild Hunt, som har vunnet over 300 priser, inkludert «Game of the Year» fra The Game Award.

Det skjuler seg en mørk hemmelighet i fredelige Toussaint.

Utvidelsespakken har fått navnet Blood and Wine, og skal i følge studioet selv ha rundt 20 timer med nytt innhold, i tillegg til et helt nytt distrikt – Toussaint – som man ikke har sett i noen av de tidligere spillene i serien. Distriktet, som er mest kjent for sin vinproduksjon, er avbildet i de to skjermbildene som ble vist frem på CD Projekt REDs nettsider denne uken.

Ikke ferdig med The Witcher

Toppsjefen i CD Projekt RED, Adam Kinciski har tidligere vært inne på idéen om å besøke The Witcher-universet igjen i fremtiden. Dette fortalte han til den polske TV-kanalen TVN24 BiS.

Tidligere i høst kom spillets første store utvidelsespakke, «Hearts of Stone», som fikk god kritikk i vår anmeldelse.

– Historien er rett og slett imponerende, og CD Projekt RED har ikke spart på kruttet. De har også våget å utforske noen nye veier som de ikke gjorde i det originale spillet, og selv om dette noen ganger kan hvile på linjen til pretensiøst er sluttproduktet meget troverdig – noe spillet tjener på.

The Witcher 3-modifikasjon bytter ut alle kamper med et slag Gwent »

Siste fra forsiden