Ignition gir ut Wardevil for PS3

Ignition har nylig røpet at de vil gi ut actionspillet WarDevil for PS3.

Det har nylig blitt klart at indiske UTV Software Communication har kjøpt 70% av aksjene i spillutgiveren Ignition, og i følge en pressemelding markerer dette oppkjøpet starten på en omfattende utvidelse av Ignitions virksomhet. Tidligere har denne utgiveren holdt en relativt lav profil, men nå vil de satse på større og mer profilerte prosjekter.

Det første av disse er Wardevil, fra det interne London-baserte studioet Digi Guys. Wardevil kommer til PS3, og er et actionspill som foregår i en fjern fremtid hvor en tyrannisk organisasjon som heter Chun Federation har tatt over makten på jorden.

Ignition ønsker ikke å gå i detalj om spillet enda, men forteller at spillet vil fokusere på toppteknologi, og blande spill- og filmteknologi sammen i det som refereres til som en av de første virkelige hybridene mellom spill og film.

Mer informasjon om Wardevil vil i følge Ignition bli gjort offentlig på årets Tokyo Game Show, som finner sted til høsten. I mellomtiden har de gitt ut tre bilder fra spillet (men det gjenstår å se hvor representative disse er for den faktiske grafikken).

Siste fra forsiden