Ikke noe priskutt for PS3

Sony vil ikke kutte den europeiske PS3-prisen. I stedet har de kunngjort en mer prisgunstig startpakke.

PlayStation 3-salget har slitt med å ta av, noe den høye prisen har fått mye av skylden for. Tidlig denne uken fortalte Sony at de ville kutte den amerikanske PlayStation 3-prisen med hundre amerikanske dollar (fra 599 dollar til 499 dollar), og det var forventet at de ville følge opp med en slik kunngjøring for det europeiske markedet også.

Nå er det imidlertid klart at den europeiske PlayStation 3-prisen blir som før. I stedet har Sony fortalt at de vil gi ut en mer prisgunstig startpakke, bestående av en Playstation 3, to spill og to Sixaxis-kontrollere. Denne pakken vil i utgangspunktet koste det samme som maskinen koster på markedet i dag.

Den nye startpakken vil overta for den gamle standardpakken, og lanseres i Norge i løpet av de kommende dagene (noen butikker selger den allerede i dag). I følge den norske pressemeldingen vil nye PlayStation 3-eiere få Resistance: Fall of Man og Motorstorm med på kjøpet, og disse to spillene skal være valgt for å demonstrere grafikken og spilleropplevelsen for HD-spill på Blu-ray-disker.

– Dette er et europeisk initiativ, som vi er glade for også at kunne tilby forbrukerne her i Norden, og det vil være med til å forlenge den store suksessen vi hittil har hatt med PlayStation 3, forteller Allan Hansen hos PlayStation 3-distributør Nordisk Film Interactive.

Siste fra forsiden