Rykter om Elder Scrolls-MMO

Ikke noen bombe

Bethesda satser på hemmelig prosjekt.

I forbindelse med Fallout-striden mellom Bethesda Softworks og Interplay har det dukket opp informasjon om at Bethesda forsøker å holde visse rettsdokumenter hemmelige, da de visstnok avslører at det jobbes med et MMO-spill i World of Warcraft-stil.

Forrige Elder Scrolls-utgivelse, Shivering Isles.

Dette er riktignok ikke veldig overraskende informasjon. Bethesdas eier, Zenimax Media, har nemlig lenge hatt et MMO-studio ved navn Zenimax Online, og det skulle strengt tatt bare mangle at de jobbet med noe.

Nettstedet Duck & Cover har imidlertid litt mer info. Spillet skal ha vært under utvikling siden 2007, og nesten hundre personer skal jobbe med det. Flere titalls millioner dollar skal være investert i prosjektet.

Nettstedet Videogaming 247 har også snust litt rundt, og en anonym (men, i følge nettstedet, troverdig) kilde sier at det er snakk om et Elder Scrolls-basert MMO-spill. Kilden hevder også at Bethesda egentlig hadde tenkt å kunngjøre spillet i fjor.

Bethesda har ikke ønsket å kommentere ryktene. Det er lenge siden vi har fått offisiell info om rollespillserien The Elder Scrolls' fremtid, men i oktober i fjor dukket det opp litt informasjon om et nytt spill, i forbindelse med en Elder Scrolls-bok.

Siste fra forsiden