Impossible Mission vender tilbake

Elvin Atombender er på ferde igjen: Det klassiske plattformeventyret Impossible Mission kommer til Wii, PSP og DS.

Om du er en etterlevning fra steinalderen, slik som de fleste av oss her på Gamer.no, husker du sikkert Epyx-klassikeren Impossible Mission. Spillet fikk stor oppmerksomhet på Commodore 64, takket være fabelaktig animasjon og et intelligent gameplay. Nå får det en ny versjon, til Wii, PSP og DS.

Impossible Mission på DS

I Impossible Mission spiller du en superspion som må infiltrere basen til den gale (og, ja, onde) vitenskapsmannen Elvin Atombender. Han er nemlig i ferd med å kaste verden ut i atomkrig, og det må selvsagt stoppes. Dessverre har han plassert ut en haug av dødelige roboter i basen sin, som gjør det de kan for å hindre deg i å fullføre det "umulige" oppdraget ditt.

Basen har mange rom, fulle av møbler, skap og datamaskiner, og for å komme til bunns i mysteriet må du undersøke inventaret for å finne deler av en skjult kode. Problemet er bare at dette tar tid, samtidig som de ugjestmilde robotene regelmessig patruljerer rommene. Det finnes flere typer roboter, med ulike handlingsmønstre, så det er viktig å observere dem litt før du beveger deg inn i faresonen.

Nyversjonen er tro mot originalen, og selv om grafikken og lyden har blitt oppgradert (og vi har fått nye spillbare figurer og en øvingsmodus), skal gameplayet storts sett være det samme som før. Purister får også mulighet til å spille en ren kopi av originalen, med originalgrafikk og det hele.

Impossible Mission er ett av flere spill fra Epyx som får nyversjoner takket være den britiske utgiveren System 3. Spillet er ventet i salg i løpet av årets andre kvartal, og Elvin Atombender hadde følgende å si da han fikk høre om nyversjonen:

- Another visitor? Stay a while. Stay forever!

Siste fra forsiden