Indiana Jones svinger pisken på E3

LucasArts har kommet med ny spennende informasjon om Indiana Jones sitt neste eventyr.

Indiana Jones 2007 (midlertidig tittel) foregår i 1939, og kommer med en original historie skrevet i samarbeid med George Lucas. Du settes i Professor Jones sine skitne eventyrersko, og må (tradisjonen tro) reise verden rundt på jakt etter eldgamle gjenstander. Spillet utvikles av et internt LucasArts-studio i samarbeid med Industrial Light & Magic, og kommer til Xbox 360 og PS3 neste år.

LucasArts har tidligere kunngjort at det kommende spillet vil benytte seg av ny teknologi for fysikk og kunstig intelligens. Systemet heter Euphoria og tillater spillfigurene å oppføre seg som ekte mennesker uten at det er behov for skripting. Her er figurenes bevegelser fullstendig simulerte, og figurer vil blant annet kunne bruke armene for å balansere kroppen om de er i ferd med å falle.

Dette er imidlertid ikke det eneste spennende systemet LucasArts benytter for å gjøre Indiana Jones 2007 så realistisk som mulig. Ved hjelp av noe som heter Digital Molecular Matter (utviklet av Pixelux Entertainment) vil omgivelsene bli mer interaktive enn tidligere, og de vil reagere som de ville gjort det i virkeligheten. LucasArts nevner knusende glass, svaiende planter og vegger som brytes ned av kuleregn.

LucasArts skryter også av at spillet kommer med fullstendig åpne og ødeleggbare miljøer. Takket være disse får du stor frihet i forhold til hvordan du vil ta knekken på fienden - ved hjelp av smart bruk av dine egne våpen kan selve miljøet bli et effektivt våpen i kampen mot nazistene. Dessuten loves vi spennende jaktsekvenser og mulighet til å møte gamle og nye bekjente.

Siste fra forsiden