Indie-suksessen Stardew Valley kommer til mobil

Det har tatt litt tid, men nå kommer omsider det kritikerroste og tidsslukende indie-spillet Stardew Valley til de mobile plattformene. Det melder utvikleren på sine hjemmesider.

iOS-versjonen av spillet slippes i App Store den 24. oktober, altså om kun et par ukers tid.

Android-utgaven har ennå ikke fått en slippdato, men arbeidet med denne er snart ferdig, og slippdatoen til denne versjonen vil også kunngjøres snart, lover utvikleren.

ConcernedApe

Komplett, men ingen flerspiller

Mobilversjonen av Stardew Valley blir ifølge ConcernedApe komplett og ikke en nedstrippet utgave av spillet, med unntak av at det ikke kommer med flerspillerfunksjonen. Modder er heller ikke støttet.

Det vil også kunne spilles på mer eller mindre samme måte som de øvrige versjonene, men har naturlig nok fått et nytt menysystem og grensesnitt tilpasset berøringsskjermer.

Utvikleren kan i tillegg opplyse om at folk som spiller Stardew Valley på PC kan sende lagringsdata til iOS-versjonen av spillet via iTunes, dersom man skulle ha behov for det.

Ellers forteller ConcernedApe at konsollversjonene av flerspillermodusen gjør fremskritt. På Switch har modusen gått inn i kvalitetssikringsfasen, og oppdateringer om Xbox One- og PlayStation 4-versjonen vil komme ganske snart.

Les også:Slik ser den oppussede versjonen av System Shock ut »

Siste fra forsiden