Info om God Hand

God Hand, fra Capcoms kjente Clover Studio, beskrives som et slags gude-actionspill.

I God Hand spiller du Jean, som i en kamp med banditter får høyrehånden sin kuttet av. Han mister bevisstheten, og når han våkner opp igjen litt senere, har han plutselig fått en ny høyrehånd. Denne minner generelt mye om den gamle, men gløder litt og gir ham gudeaktige krefter. En hyggelig overraskelse, med andre ord.

Helten vår, Jean, er naturligvis ikke helt begeistret for bandittene som tok fra ham den originale høyrehånden sin, og nå bruker han de magiske kreftene i den nye hånden for å få hevn. Historien høres ærlig talt litt sløv ut, men folkene bak spillet forteller at dette også er intensjonen. God Hand skal være et spill du kan le av mens du spiller.

Gameplayet ser ut til å bestå av nærkamp med hundrevis av fiender. Fokuset er på å kjempe med bare nevene, men det skal være mulig å plukke med seg rør og andre ting som gjør vondt å få i hodet. Dessuten fortelles det om fallende badekar og gigantiske jordbær, uten at vi helt vet hvor de passer inn.

God Hand skal etter planen lanseres senere i år, til PS2. Det er forventet at Capcom vil komme med en offisiell kunngjøring av spillet om ikke lenge.

Siste fra forsiden