Info om .hack//fragment

Det neste spillet i den japanske kultserien .//hack kommer til å inneholde mulighet for kooperativt onlinespill, forteller spillbladet Famitsu.

Eurogamer har tatt en titt på det nyeste nummeret av det japanske spillmagasinet Famitsu, og har videreformidlet de første detaljene om .hack//fragment, til glede for de av oss som ikke helt har lært oss å lese japansk enda. Spillet, som er under utvikling for PS2 hos Bandai, Cyber Connect 2 og Artdink, vil blant annet inneholde en kraftig online-modus der du kan gå på nettet og slå deg sammen med en eller to andre spillere for å løse en kooperativ spillkampanje.

Spillerne får mulighet til å velge navn, kjønn og utseende til karakteren sin, og spillet skal tilby muligheter for "chatting", integrert e-post og nyhetsposting. I tillegg får spillerne mulighet til å starte klaner. Famitsu forteller også at du kan koble PS2-maskinen til PC-en din slik at denne vil oppføre seg som en slags server-maskin. Dessuten vil det komme verktøy som tillater deg å lage egne spillområder ved hjelp av PC-en din.

Bandai kommer ikke til å kreve noen form for abonnementsavgift for onlinefunksjonene i spillet. Om du ikke ønsker eller har mulighet til å gå på nettet, kan du spille sammen med datastyrte medhjelpere i stedet, og disse vil være kjente karakterer fra .hack//-universet. Det skal også være mulig å ta enspillerkarakterene dine ut på nettet om du ønsker det. .hack//fragment skal lanseres i Japan senere i år.

Siste fra forsiden