Info om Puzzle Quest-etterfølger

Intergalaktisk hjernetrim

I etterfølgeren til populære Puzzle Quest får vi legge ut på en reise i rommet.

Puzzle Quest blandet rollespill og hjernetrim på en spennende og nyskapende måte. Spillet ble raskt en favoritt, både hos kritikere og spillkjøpere, og nå har nettstedet GameSpot fått titte på etterfølgeren.

Skjermbilde fra Puzzle Quest: Challenge of the Warlords.

Puzzle Quest: Galactrix tar gameplayet fra Puzzle Quest ut i det ytre rom, hvor spilleren får rollen som kaptein på et romskip som reiser på intergalaktiske eventyr.

Mens hjernetrim-delen i Puzzle Quest grunnleggende sett var en ren klone av Bejeweled-spillene, har den gjennomgått noen interessante endringer i Galactrix.

Fokuset er fortsatt på å danne kombinasjoner av tre eller flere like symboler, men spillbrettet deles denne gangen opp i heksagoner (og ikke ruter). I tillegg vil tyngdekraften påvirke det som skjer på brettet.

Om du spiller på en planet, vil tyngdekraften gjøre at symbolene på spillbrettet faller nedover når du skaper tomrom ved å danne kombinasjoner. I verdensrommet vil de imidlertid bevege seg basert på hvilken retning kombinasjonene utføres i.

I Galactrix vil det også skje mye mer i eventyrdelen av spillet, hvor du blant annet får drive diplomati med flere uavhengige fraksjoner, og bygge nye romskip som du kan konfigurere selv.

Puzzle Quest: Galactrix kommer i første omgang til PC, Xbox 360 og DS. For å finne ut mer om denne spillserien kan du lese vår omtale av Puzzle Quest: Challenge of the Warlords.

Siste fra forsiden