Info om Ratchet & Clank for PS3

Sony har kommet med offisielle detaljer om Ratchet og Clanks neste eventyr.

I forrige uke gav Sony ut et faktaark om Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction for PS3. Spillet skal lanseres til høsten, og beskrives som et eksplosivt, intergalaktisk eventyr og starten på en helt ny serie med den populære duoen. Tools of Destruction blir Insomniacs andre PS3-spill, og Resistance: Fall of Man har gitt utviklerne mye erfaring med PS3-maskinvaren, som de kan bygge videre på i dette spillet.

Grafikken har fått en overhaling siden sist

Denne gangen har Ratchet og Clank reist på ferie, men blir overfalt av en skummel insektlignende rase som ønsker å utrydde alle lombaxene (rasen til Ratchet) fra universet. Våre to helter stjeler imidlertid det største romskipet deres og legger deretter ut på et nytt eventyr for å finne historien til lombaxene og hvorfor insektene har lagt dem for hat.

Underveis i det nye eventyret Ratchet og Clank møte en rekke nye og gamle venner, utforske en helt ny galakse full av nye romvesener og spennende omgivelser og gjøre bruk av eksplosive nye våpen (som en tornado-kanon og noe som kalles "groovitron", som får fiendene til å danse ukontrollert til disco-låter fra syttitallet).

Ratchet får helt nye egenskaper, og Clank blir igjen spillbar. Begge får nye typer utstyr, og kan oppgradere og skreddersy våpnene deres underveis. Ratchet og Clank kan også bruke en rekke høyteknologiske dippedutter for å hoppe høyere, fly og mye mer. Dessuten må de fly romskipet sitt gjennom asteroidebelter mens de jages av fiender.

Spillet kommer med avansert grafikk og svært lange synsrekkevidder, og i tillegg til at omgivelsene har blitt mye mer detaljerte enn tidligere, har utviklerne også fått plass til mange flere objekter på skjermen samtidig.

Siste fra forsiden