Info om Resident Evil DS

Etter å ha skremt vettet av deg på storskjermen prøver Capcom å se hvor skummelt et DS-spill kan bli.

Det er liten tvil om at Resident Evil er en klassiker, og nå er spillet på vei til Nintendos vesle håndholdte. Resident Evil: Deadly Silence er en nyversjon av den gamle klassikeren, og i følge en sniktitt i det japanske spillbladet Famitsu, kommer den med nye modeller og animasjoner, samt nye feller og smartere zombier (som nå vil være i stand til å følge etter deg gjennom dører).

Dermed håper Capcom at gamle Resident Evil-ringrever skal få nye utfordringer i Resident Evil: Deadly Silence, samtidig som folk som aldri har prøvd originalen før får oppleve en helt ny grøsseropplevelse på en håndholdt plattform. I og med at denne plattformen er DS, kommer det vel ikke som noen enorm overraskelse at spillet også benytter seg av den trykksensitive skjermen - du kan faktisk bruke pekeren til å "kutte" i zombier som om det skulle vært en kniv.

I tillegg loves vi støtte for trådløst nettverk, men detaljene rundt denne er ikke kjent. Lanseringen er satt til 2006, og spillet kommer ut i forbindelse med seriens tiårsjubileum. For noen skjermbilder og et litt mer tydelig bilde av hvordan spillet vil fungere, kan du besøke det japanske nettstedet (merk at Resident Evil heter Biohazard i Japan).

Så gjenstår det å se, da, om Resident Evil: Deadly Silence makter å skremme livet av folk på busser og tog, på tross av de små skjermene. Det kan i så fall bli rimelig morsomt for de andre passasjerene.

Siste fra forsiden