Info om Sonic-rollespill

Bioware leker seg på DS

De første detaljene om Sonic-rollespillet fra Bioware har dukket opp på nettet.

Det nyeste nummeret av amerikanske Nintendo Power har en stor sak om Biowares første DS-rollespill, Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood. En bruker på forumet til NeoGAF har tatt for seg de viktigste detaljene.

Spillet gir deg kontroll over en gruppe med fire eventyrere, som må legge ut på et fargerikt eventyr i Sonics verden. Totalt får vi velge mellom elleve figurer, inkludert Sonic (selvsagt), Tails, Amy, Knuckles, Shadow, Big the Cat og Rouge.

Som seg hør og bør i et rollespill, har alle figurene ulike egenskaper, og kan i tillegg forbedres slik du ønsker det etter hvert som de får erfaring.

Kamp er turbasert i spillet, og foregår tilsynelatende i tredimensjonale omgivelser. Selv om dette blir et konsollrollespill har ikke Bioware latt seg friste til å innføre tilfeldige kampsekvenser, av den typen japanerne er så glade i.

Det fortelles også at spillet kontrolleres fullstendig ved hjelp av stylusen, og at spillet vil komme med en rekke sideoppdrag, enkle «dialogtrær» og massevis av videosekvenser.

Om du har lyst til å se hvordan spillet ser ut, kan du stikke over til Jeux France, som har det som ser ut til å være skannede skjermbilder fra spillet.

Siste fra forsiden