Introversion letter på sløret

Info om Subversion

Her er konkret informasjon om Uplinks åndelige oppfølger.

Den uavhengige britiske utvikleren Introversion har stått for en serie svært underholdende spill, og nå som Darwinia+ endelig er ute for Xbox 360 kan de konsentrere seg om sitt neste store prosjekt, Subversion.

Dette er et spill de har snakket mye om i løpet av de siste årene, men selv om de har røpet mengder av detaljer fra utviklingen er dette første gangen de har gitt noen konkret informasjon om hva spillet faktisk dreier seg om.

Spennende grafikkstil.

Subversion gir deg kontroll over et team agenter som skal forsøke å infiltrere høyteknologiske bygninger ved hjelp av sabotasje, hacking, sniking, akrobatikk, presisjonssprengning, sosial samhandling og andre former for lureri.

Om du har gjort en perfekt jobb vil fienden aldri vite at teamet ditt har vært på plass. Men om du får trøbbel underveis kan en god rømningsplan og litt vold være nødvendig.

Din rolle er imidlertid ikke like direkte som i andre spill i denne sjangeren. Du sitter nemlig på god avstand, og i tillegg til å gi ordre kan du forsøke å manipulere bygningens sikkerhetsutstyr for å hjelpe dem å unngå fienden.

Introversion forteller at Subversion er inspirert av filmer som Heist, Oceans 11 og Mission Impossible, og at de regner det som en åndelig oppfølger til deres første utgivelse, hackerspillet Uplink.

Du kan lese mer om Subversion i den ferskeste bloggposten til Introversion-guru Chris Delay.

Siste fra forsiden