Informasjon om Data-Fly

Data-Fly er et futuristisk snikespill til neste-generasjons konsoller, hvor du blant annet må få fiendene til å gjøre jobben din for deg.

I Data-Fly spiller du en kvinnelig figur som rett og slett heter Data-Fly. Hun starter spillet forlatt i en ørken, og det eneste målet hennes er å finne "skaperen" sin, uten at hun riktig vet hvem eller hva dette er (eller hvem eller hva hun er, for den saks skyld). Hun finner imidlertid raskt ut at "skaperen" ikke ønsker å bli forstyrret; ikke bare flytter han til stadighet på seg, men han er også omgitt av tunge sikkerhetsstyrker.

Data-Fly har imidlertid noen ess i ermet som kan hjelpe henne. Blant annet kan hun forandre formen sin, slik at hun ser ut som andre personer, og i tillegg kan hun gå i ett med omgivelsene, som en slags høyteknologisk kameleon. Det viktigste våpenet hennes er kanskje det at hun kan hacke seg inn på ulike terminaler og manipulere fiendens enheter til å gjøre jobben hennes for seg.

I tillegg får hun flere muligheter til å skitne til hendene sine ved å kjempe direkte mot fienden, blant annet ved hjelp av noe som heter "body blade" - et sverd hun skaper av sin egen kropp, og som er godt egnet til å hakke fienden i fillebiter med. For å kunne bruke dette (og andre slike egenskaper og våpen) må hun sørge for å plukke med seg energi fra falne fiender.

Data-Fly utvikles av kinesiske ORiGO Gaming Entertainment, og kommer til Xbox 360 og PS3. For øyeblikket ser det ikke ut til at spillet har fått noen europeisk utgiver. Samme selskap jobber også med et rollespill som heter The Embrace of Time: Chapter 1 Resurrectio Ocolus, som også er under utvikling til PS3 og Xbox 360.

Siste fra forsiden