Informasjon om GripShift til PS3

PSP-spillet GripShift sladder seg vei til PS3, med baner i ekte TrackMania-stil.

Bilspillet GripShift var en suksess på PSP, og nå jobber de australske utviklerne i Sidhe Interactive med en PS3-versjon. Denne skal lanseres på PS3-plattformens digitale nedlastningsportal, hvor den blir å finne ved siden av titler som Blast Factor og Lemmings.

PS3-versjonen av GripShift bygger selvsagt på gameplayet fra originalen, og her får vi kjøre raske biler på ville baner med heftige hopp og loops, flere ruter og snarveier for kreative førere, og massevis av halsbrekkende stunts.

IGN forteller at PS3-versjonen av spillet får en hel rekke forbedringer i forhold til den allerede utgitte PSP-versjonen. Selvfølgelig får vi forbedret grafikk, og denne er samtidig optimalisert slik at det hele kjøres i seksti bilder i sekundet i 720p-oppløsning.

Dessuten loves vi forbedrede og mer følsomme kontroller, samt over 125 løyper (fordelt på helt nye løyper og nye versjoner av løyper fra originalspillet) som foregår på over 25 forskjellige baner. I tillegg får vi mulighet til å spille på nettet, sammen med opp til tre andre førere.

GripShift skal i følge IGN lanseres senere denne måneden eller tidlig i januar, noe som vil si at det vil ligge klart på onlinebutikken til PS3 når konsollen endelig lanseres her til lands, til våren.

Siste fra forsiden