Informasjon om Superman Returns

EA har nå gitt ut en del informasjon om gameplayet i Superman Returns. Spørsmålet er: Får du automatisk "godmode" når du starter?

Problemet med en superhelt som Supermann er at han er alt for super for vanlige spill. Han overlever om han skulle få en skyskraper i hodet, og kanonkuler preller av som erter. Det å spille et autentisk Supermann-spill bør med andre ord være omtrent som å spille Doom med alle juksekodene aktivert.

Hvordan EA takler Supermann sin usårbarhet vet vi for øyeblikket ikke, men heldigvis har vi fått en del annen informasjon om dette kommende spillet. I en melding fra EA heter det at du får benytte deg av superkrefter som superhørsel, røntgensyn, laserblikk, superstyrke, superfart og superpust (ekstra effektiv om du har spist superhvitløk dagen i forveien), og i tillegg kan du selvfølgelig fly.

Det hele foregår i og over byen Metropolis, som kommer med over 10000 bygninger og et yrende mylder av folk. Disse er konstant truet av ulike katastrofer og skurker, og som vanlig er det Supermann som må ordne opp. Byen vil forandre seg basert på det som skjer i spillet, og når du kommer flygende forbi vil folk forlate bilene sine og juble - inntil et eller annet monster kommer og de løper avsted i panikk.

EA lover en åpen verden hvor du kan gjøre omtrent hva du vil. Men vær på vakt - alt du gjør får konsekvenser, og om du velger å dra på piknik i parken fremfor å gjøre jobben din når superfiender som Metallo og Parasite dukker opp, skapes det mer og mer kaos i byen. Om du lar det gå for langt, avsluttes spillet og du har tapt.

Superman Returns: The Videogame kommer med tre forskjellige typer gameplay; "Flying", "Rescue" og "Combat". Spillerne får oppleve oppdrag basert på filmen, samt massevis av innhold designet spesielt for spillet. Det hele akkompagneres av avansert grafikk og et fullstendig orkesterbasert lydspor. Spillet skal etter planen komme på markedet i juni.

Siste fra forsiden