Informasjon om Tom Clancy's EndWar

Her er konkret informasjon om Tom Clancy's EndWar, et apokalyptisk strategispill fra Ubisoft.

Computer & Video Games har tittet på det nyeste nummeret av Electronic Gaming Monthly, hvor de har funnet konkret informasjon om Ubisoft kommende strategispill, Tom Clancy's EndWar.

Her fortelles det at spillet produseres under ledelse av Michael de Plater, som er en veteran fra Total War-utvikleren Creative Assembly. Som Total War-spillene vil EndWar gi oss en storpolitisk del (med et Risk-aktig verdenskart), samtidig som selve kamphandlingene foregår i sanntidsbaserte slag hvor du får direkte kontroll over enhetene.

I følge artikkelen kommer spillet med tre fraksjoner, nemlig amerikanske Joint Strike Force, europeiske Enforcers og russiske Spetsnaz. Hver kampanje skal visstnok være unik, og det fortelles at hvis USA blir nedkjempet i én kampanje, vil den neste kunne begynne med en storstilt D-Dag-aktig operasjon på amerikas østkyst, for å frigjøre landet.

Det fortelles også at alt i spillet skal være ødeleggbart, og at du begrenses til tolv kampgrupper til en hver tid (men at hver av disse kan skreddersys med spesialegenskaper og så videre). Spillet skal visstnok også ha svært avansert kunstig intelligens, og styrkene dine vil automatisk holde seg i skjul (også når de beveger seg) og hjelpe hverandre om noen skades.

Tom Clancy's EndWar kommer til PS3 og Xbox 360 senere i år. Vi får utvilsomt mer informasjon etter hvert som lanseringen nærmer seg, så følg med.

Siste fra forsiden