Ingen flere spill fra Nintendo i 2008

Har vist frem alt

Nintendos Cammie Dunaway forteller at vi har sett alle spillene som kommer fra dem i år.

Nintendo fikk på pukkelen fra flere hold etter årets E3, og det største problemet lot til å være at den gamle kjernefansen føler seg latt i stikken over at de ikke viste frem noen spill til dem.

Selskapets sjef, Satoru Iwata, har i etterkant av messen beklaget mangelen på spill til det hardere spillpublikummet, som ikke så seg fornøyd med et nytt Wii Sports og Wii Music.

Her er julemoroa fra Nintendo. Wii Musiic.

Nå sier Nintendo of Americas Cammie Dunaway til Wired at vi har sett alt Nintendo skal lansere i år. Dette betyr at vi ikke får noen nye annonseringer på Leipzig Games Convention eller Tokyo Game Show som omhandler nye Nintendo-spill som kommer i år.

– Vi snakker ikke om ting før vi er ganske sikre på at vi er nære nok til en lansering, og derfor annonserer vi det vi har. Vi er veldig stolte over de spillene som kommer til denne spillsesongen, sier Dunaway.

Animal Crossing: City Folk, Wii Music, Super Mario Sluggers, Wario Land: The Shake Dimension og Call of Duty: World at War ble alle nevnt av Dunaway som spill til de hardere spillerne denne sesongen.

Siste fra forsiden