Insecticide klart for DS

Det er nå bekreftet at det spennende actioneventyret Insecticide lanseres for DS i tillegg til PC.

Insecticide er et actioneventyr under utvikling hos Crackpot Entertainment, som blant annet består av veteraner fra LucasArts (med titler som Day of the Tentacle, Sam & Max og de to første Jedi Knight-spillene på rullebladet). Spillet beskrives som en hardkokt detektivhistorie som foregår i en fremtid hvor insektene har utviklet seg til å bli planetens dominante rase.

Konseptbilde

Etter at et mord har blitt begått hos drikkevareprodusenten Nectarola oppretter politiet en egen gruppe for å ta seg av slike insektdrap. Du får kontroll over detektivene Chrys Liszt (en ung, kvinnelig insekthybrid) og Roachy Caruthers (en veteran i politifaget som snart skal pensjoneres), og må legge ut på en insektjakt gjennom byens mørke underverden.

Nå er det bekreftet at Insecticide kommer til DS i tillegg til PC. DS-versjonen kommer med grafikk i full 3D, og i tillegg får DS-eiere mulighet til å spille flerspiller. Utviklerne forteller at stylus-kontrollene på DS sikrer presis navigasjon og muligheten til å saumfare omgivelsene i detalj, samtidig som du benytter deg av spillfigurenes unike egenskaper.

Utgiver Gamecock planlegger å lansere Insecticide til julen. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden