Insomniac med to spill til PS3

Skytespillet I-8 har fått nytt navn, og Insomniac har også vist frem det som ser ut som et Ratchet & Clank-spill til Sonys neste konsoll.

Insomniac Games er mest kjent for Ratchet & Clank-serien, men på PS3 jobber de med å utvide repertoaret sitt med et actionfylt skytespill som heter Resistance: Fall of Man. Dette spillet foregår i en alternativ historie, hvor menneskeheten ble angrepet av edderkoppaktige romvesener og zombier en gang i tiden rundt virkelighetens andre verdenskrig.

For øyeblikket vet vi lite om dette spillet, som tidligere var kjent som I-8. På Game Developer Conference i San Jose ble det imidlertid klart at planen er å lansere spillet senere i år, og med tanke på at PS3 verdenslanseres i november, er det en ikke helt ubetydelig sjanse for at Resistance blir et av lanseringsspillene for konsollen.

Insomniac demonstrerte også et nytt Ratchet & Clank-spill for Sonys neste konsoll. Det eneste pressen fikk se fra dette spillet var en videosnutt der Ratchet og robotvennen hans, Clank, befant seg i en futuristisk by, hvor gatene ble befolket av roboter.

Det forventes at vi får mer informasjon om begge disse spillene på E3.

Siste fra forsiden