Interaktivt VM i fotball med FIFA 2005

Fotballorganiasjonen FIFA, Electronic Arts og Xbox har nå gått sammen om å lage den første interaktive fotballturneringen. Ved hjelp av Xbox Live og FIFA 2005, vil verdensmesterskapet i fotball sparkes i gang allerede i år.

FIFA Interactive World Cup starter i oktober, og vil turnere i seks kontinenter. Finalen holdes under kåringen av årets FIFA-spiller i Zürick i desember. I løpet av de tre månedene turneringen pågår, vil det være en rekke flotte premier, gjesteopptredener og triksekonkurranser i de ulike lokasjonene. Du er altså nødt til å beherske ballen virtuelt, så vel som i virkeligheten, for å gå helt til topps.

– Verdens mest populære idrettsarrangement, er nå på lag med verdens kraftigste og spennende spillkonsoll. Dette gir fotballentusiaster i hele verden en helt ny grunn til å elske fotball – og det kan bare oppleves gjennom Xbox Live, forteller Mitch Koch, visepresident i Microsoft Home Entertainment Division.

Urs Linsi, generalsektretær i FIFA, er fornøyd med å få i stand prosjektet, og håper at dette vil hjelpe til å promotere fotballidretten. Microsoft melder forøvrig at Xbox vil være offisiell hovedsponsor for VM i fotball i Tyskland neste sommer.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om denne turneringen så snart vi får vite mer.

Siste fra forsiden