Interplay gjenåpner kontorene

For få dager siden ble virksomheten på Interplay sine kontorer stoppet av staten California, da selskapet ikke hadde råd til å betale de ansatte lønn.

Nå har tydeligvis sjefen for selskapet, Herve Caen, klart å samle sammen nok penger til igjen å kunne betale de ansatte, og selskapet har dermed kunnet gjenåpne kontorene sine. I forbindelse med den siste tidens usikkerhet er det svært mange som har forlatt selskapet, og det er klart at problemene for den tidligere storutgiveren er langt fra over.

I følge Daniel Vergilio, som er PR-sjef hos Interplay, er det viktigste akkurat nå å skaffe nok penger til at Interplay skal kunne betale de ansatte (og tidligere ansatte) det de skylder, samtidig som de får råd til fortsatt å betale lønninger og lignende. I tillegg må Interplay finne seg et nytt sted å være, da de ikke ser ut til å ha råd til å betale leieutgiftene for kontorene sine.

Daniel Vergilio forteller at det derfor er sannsynlig at selskapet vil prøve å få solgt noen av franchisene sine. Interplay sitter på mange verdifulle navn, som Descent, Fallout, Kingpin og Dark Alliance, og når situasjonen er så kritisk som den er nå, er ingen av disse hellige. Daniel Vergilio er imidlertid optimistisk i forhold til fremtiden, og tror at så lenge selskapet klarer å komme forbi de store problemene de har akkurat nå, vil de kunne gå en rimelig lys fremtid i møte.

Det er ventet at Interplay-sjefen Herve Caen kommer med flere kunngjøringer om selskapets fremtid i løpet av de neste dagene.

Siste fra forsiden