It Takes Two

It Takes Two er det neste spillet fra A Way Out og Brothers-studioet

Josef Fares' prøver seg på humor i sitt neste co-op-spill.

Hazelight Studios har vist mer av sitt neste spill som de avduket i sommer, It Takes Two. I likhet med A Way Out er dette et samarbeidsspill for to personer, der co-op-spilling ikke bare er et valg men påbudt. Denne gangen er det likevel snakk om et mer humoristisk vinklet eventyr enn studioets forrige spill, og det er et plattformspill. Igjen er EA utgiver, under EA Originals-initiativet.

It Takes Two.
EA/Hazelight Studios

I It Takes Two følger vi paret Cody og May som må lære seg å jobbe sammen mens de navigerer sine forskjeller. Det hele ligger an til å bli et spill som handler mest om hvor mye man trenger hverandre, tross alt. De to har blitt gjort om til dukker av en trylleformel, og er fanget i en fantasirik verden.

– Vi har tatt alt vi lærte fra våre forrige spill, og har skrudd alt opp et hakk, med en sammenkobling av narrativet og det du gjør i spillet. Resultatet er en tvist på sjangre. Spillere skal reise gjennom store utfordringer i en fantastisk verden som er ulikt alt de har sett. Det kommer til å være noe helt annet enn det folk forventer av et co-op-spill, skryter Fares i pressemeldingen.

Hazelight har lagt opp til en løsning der kun én spiller trenger å eie spillet, mens den andre blir med via et vennepass. Man skal kunne spille både lokalt og over nett. Du kan se et knippe skjermbilder i bildekarusellen nedenfor.

It Takes Two slippes til PlayStation 4, Xbox One og PC. Alle som kjøper det på konsoll kan oppgradere til nestegenerasjonsversjonen av den samsvarende konsollen samme dag som spillet slippes.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av A Way Out »

Siste fra forsiden