It Takes Two

Fantastiske It Takes Two har solgt over en million eksemplarer

Electronic Arts

It Takes Two solgte over en million eksemplarer i løpet av spillets første måned etter lansering. Det avslørte utvikler Hazelight på Twitter i helgen.

Det svenske teamet rettet en stor takk til alle som har spilt It Takes Two siden det kom ut. Ifølge Hazelight selger spillet fortsatt bra, som studiosjef Josef Fares mener er et klart bevis på at det er interesse for spill som må spilles i «co-op» eller samarbeidsmodus.

Perfekt spill for to

It Takes Two tar spillere med på plattformeventyr som de små dukkene Cody og May. Som tittelen antyder trenger man to spillere for å komme seg gjennom opplevelsen, og man må hele tiden jobbe sammen og fordele oppgaver for å lykkes.

It Takes Two må spilles med to spillere.
Electronic Arts

Vår anmelder storkoste seg med It Takes Two, og ga spillet ni av ti poeng på karakterskalaen. Spesielt trakk han frem den rike variasjonen i puslespill og oppgaver som man må takle underveis.

– It Takes Two gjør samarbeid og variasjon på en måte jeg aldri har opplevd før, og topper det hele med fantastiske plattformmekanismer. Hvis du har en venn du har savnet å kunne spille et dedikert samarbeidsspill med, er det ikke et spørsmål engang – It Takes Two anbefales på det varmeste, og jeg er sikker på at du kommer til å bli like sjarmert som meg av hvor enestående dette spillet faktisk er, skrev Andreas Bjørnbekk.

It Takes Two er tilgjengelig for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Det nyeste Monster Hunter-spillet gjør det også bra.
Capcom melder om rundt fem millioner solgte eksemplarer »

Siste fra forsiden