Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise selger unna

Capcom har sendt ut over fem millioner eksemplarer på en uke.

Capcom

Monster Hunter Rise, det nyeste innslaget i Capcoms populære spillserie, fortsetter sin sterke start etter lanseringen 26. mars. Ifølge utvikleren er fem millioner eksemplarer av spillet nå sendt ut, opp fra fire millioner for fem dager siden.

Monster Hunter Rise.
Capcom

I en pressemelding skriver Capcom at tallene er et resultat av den positive mottakelsen til spillets to demoer, som kom ut noen uker før lansering.

Per 31. desember 2020 hadde serien totalt solgt 66 millioner eksemplarer, og med Monster Hunter Rise-lanseringen har det tallet trolig bikket 70 millioner. Monster Hunter: World fra 2018 sitter fortsatt på topp med sine 16,8 millioner solgte.

Suveren monsterjakt

Monster Hunter Rise følger den veletablerte malen fra sine forgjengere, med evig jakt på beist i alle varianter og størrelser. Som vanlig er det også noen tilskudd å spore, inkludert helt nye monstre og muligheten til å ri på gigantiske hunder eller svinge seg mellom såkalte wirebugs for å komme seg raskere fra sted til sted.

Vår anmelder lot seg imponere av sin tid med spillet, og klinket til med 9 av 10 på karakterskalaen. Spesielt flerspillermodusen fikk mye skryt, der Capcom har gjort flere forbedringer siden forrige spill i serien.

– Du kommer til å ha stor moro om du spiller alene, sammen med fremmede eller har en liten gjeng å reise på tokt med, men det er absolutt i flerspillmodusen Monster Hunter Rise er på sitt beste. Å krige sammen mot disse ville skapningene er intenst og herlig, og når man samlet kan bruke sine unike egenskaper for å felle et beist, er det en fantastisk følelse, skrev Øystein Furevik.

Monster Hunter Rise er foreløpig kun tilgjengelig på Nintendo Switch, men kommer til PC tidlig i 2022.

En ny Switch-modell skal visstnok slippes mot slutten av året.
Ifølge rykter skal denne by på større skjerm og opptil 4K-oppløsning »

Siste fra forsiden