Monster Hunter Rise: Sunbreak-demo

Capcom vil la spillerne teste Monster Hunter Rise-utvidelsen Sunbreak med stor demo

Ute 14. juni

Capcom lar spillere teste ut den omfattende utvidelsen til Monster Hunter Rise, kalt Sunbreak, med det som virker å være en stor demo. Demoen slippes på Steam og Nintendo Switch tirsdag 14. juni.

I demoen vil man få utforske Sunbreak-utvidelsens nye Jungle-område, og bryne seg på noen av de store monstrene som vandrer rundt der. Man skal kunne nedkjempe det flyvende monsteret Astalos, en Tetranadon, og en Great Izuchi. I tillegg vil man få prøve å felle Malzeno, en svært utfordrende kamp ifølge Capcom.

En ny trailer ble sluppet i tandem med nyheten om demoen. Den ser du over.

Monster Hunter Rise: Sunbreak slippes 30. juni, til Nintendo Switch og PC. Etter lanseringen skal Capcom fortsette å oppdatere spillet utover året, med flere monstre og mer.

En formel som fungerer

Vår anmelder storkoste seg med Monster Hunter Rise da spillet først kom i 2021, og hadde svært lite negativt å si om opplevelsen.

– Monster Hunter Rise er et knallgodt Monster Hunter-spill, og det sier vel egentlig det meste. Capcom har skapt en formel som de, og spillerne, vet fungerer, og den er det absolutt ingen grunn til å gjøre store endringer på. I stedet legger de hele tiden inn litt nytt her og der, ser hva som fungerer, og tar serien videre deretter, konkluderte Øystein Furevik i sin anmeldelse.

Du kan lese flere ikke-E3-nyheter på vår samleside »

Siste fra forsiden