Exoprimal

Exoprimal er fortsatt ikke et Dino Crisis-spill, men her er en ny trailer

Capcom inviterer på testkjøring av dinosaurslakteriet neste måned.

Det var for noen måneder siden av Capcom først avduket dinosaurslaktegreia Exoprimal, som fortsatt ikke har noen tilknytning til Dino Crisis. Under sitt sommershow hadde utvikleren litt mer å vise, i form av en trailer med spilling fra flere forskjellige moduser.

Videoen ser du øverst i artikkelen, og her går det hektisk for seg. Som vi vet fra før skal spillere jobbe sammen i lag på fem spillere, med ulike klasser å velge mellom for ulike situasjoner.

Spillets gang styres av en kunstig intelligens ved navn Leviathan. Denne setter sammen kamper med varierende mål, så spillere vet aldri helt hva de må sysle med fra gang til gang.

I Dinosaur Cull må man for eksempel meie ned bølger med dinosaurer, mens i Energy Taker må man sanke energikuler for å vinne. I Exoprimal kjemper man i all hovedsak mot datstyrt motstand, men på kartet er det også et annet lag som konkurrerer om å nå samme mål raskest mulig.

– To lag på fem spillere kjemper gjennom varierte spiller-mot-miljø- og spiller-mot-spiller-oppdrag. […] Laget som fullfører oppdraget først er det som vinner, forklarer Capcom.

Spillere som ønsker å prøve greia kan registrere seg via Exoprimals nettsider. En lukket nettverkstest starter 11. juli, men er riktignok kun tilgjengelig for PC-spillere via Steam.

Exoprimal kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S en gang i 2023.

Les flere spillnyheter fra årets E3-bonanza »

Siste fra forsiden