Exoprimal

Capcom avduket fremtidsrettet dinosaurskyter

Se den første traileren for Exoprimal.

Blant spillene som ble avduket under onsdagens State of Play-sending var Exoprimal. Spillet – som for ordens skyld ikke er Dino Crisis – er en helt ny spillserie fra Capcom, som handler om å slakte horder med dinosaurer.

Exofighters kommer i ulike fasonger og størrelser.
Sony Interactive Entertainment

Året er 2043 og av en eller annen grunn har det begynt å regne dinosaurer. Når beistene dukker opp er det bare supersoldatene kjent som Exofighters som kan redde dagen, og det er her spilleren kommer inn.

Exofighters kommer i flere forskjellige klasser, med ulike spillestiler for spillere å prøve seg med. Selve spillet er designet for samarbeidsspill, så her gjelder det å snekre sammen en gruppe med klasser som utfyller hverandre godt.

Som Capcom forteller vil kampbildet hele tiden endre seg i Exoprimal. Derfor blir det også mulig å forandre på drakten sin midt i kampens hete, slik at man alltid har muligheten til å takle enhver dinosaurbøling som måtte dukke opp.

Exoprimal kommer en gang til neste år, og blir tilgjengelig for PlayStation 4 og PlayStation 5. Den første traileren for det samarbeidsfokuserte spillet kan du se øverst i artikkelen.

Samarbeid er også på vei til Returnal.
Housemarque-spillet får snart nytt innhold »

Siste fra forsiden