Monster Hunter Rise

Nå kan du teste Monster Hunter Rise på Switch

Capcom varter opp med både demonstrasjonsvideo og spillbar demo.

Det seneste innslaget i Capcoms Monster Hunter-serie, Monster Hunter World, fikk solid mottakelse da det kom ut, men det som kanskje har havnet litt under radaren er at et eget spill i serien til Nintendo Switch er på vei – Monster Hunter Rise.

I en 20-minutters presentasjon av spillet på torsdag delte utvikleren en solid dose informasjon og gameplay fra spillet, og samtidig ble det kunngjort at en spillbar demo nå er tilgjengelig via eShop-butikken.

Det er verdt å merke seg at demoen er tidsbegrenset, og blir tilgjengelig kun frem til 1. februar.

Capcom

Lar deg temme monstrene

Demoen vil by på fire forskjellige oppdragstyper, hvorav én vil gjøre spillere kjent med en av de helt nye funksjonene i spillet – nemlig muligheten til å hoppe på ryggen til monstre og ta kontrollen over beistene, en funksjon man blant annet kan bruke til å angripe andre monstre.

Demoen har også alle de 14 våpentypene tilgjengelig, og i tillegg kan du teste ut samarbeidsmodus lokalt eller over nett.

Ellers viser videoen oss områdene man får boltre seg i, og utvalget av aggressive krabater som spillere må bryne seg på. Vi får også møte flere av figurene og ikke minst basen.

En av de spillmekaniske nyvinningene i Monster Hunter Rise er muligheten til å bevege seg gjennom luften via en innretning kalt «wirebug», som lar spillfiguren hekte seg fast i et slags innsekt som kan skytes ut i ulike retninger – en funksjonalitet som også kan brukes i kamp og diverse andre sammenhenger.

Monster Hunter Rise lanseres til Nintendo Switch den 26. mars.

Les også: Resident Evil Village-dato potensielt avslørt i omfattende datainnbrudd »

Siste fra forsiden