It Takes Two

Kritikerroste It Takes Two blir film og TV-serie

Svenske Hazelight har slått seg sammen med dj2 Entertainment.

EA

It Takes Two ble et av fjorårets mest populære spill, og stakk blant annet av med Årets Spill fra The Game Awards og trampeklapp fra vår anmelder. Nå skal historien gjenfortelles via film og/eller TV.

It Takes Two.
EA

Som Variety melder har utvikler Hazelight Studios inngått et samarbeid med produksjonsselskapet dj2 Entertainment, som også jobber med en animert Tomb Raider-serie og en TV-serie basert på Disco Elysium.

Sammen skal de jobbe med å få frem It Takes Two-historien på både stor og liten skjerm, mens Pat Casey og Josh Miller – forfatterne bak Sonic the Hedgehog-filmen – står for manus.

– Det å skape verdenen og historien i It Takes Two var så utrolig moro for meg og teamet. Siden spillet har en sterk historie med mange gærne figurer og like mange gærne samarbeidsøyeblikk, er potensialet kjempestort for en flott adapsjon for film eller TV, sa Hazelight-sjef Josef Fares.

Dj2-sjef Dmitri M. Johnson la til at selskapet hans falt pladask for Cody, May, Rose, Dr. Hakim og resten av verdenen i It Takes Two. Målet er nå å finne noen som faktisk skal lage serien eller filmen, og ifølge Variety er det flere aktører som har meldt interesse.

LES OGSÅ: TV-serien basert på Halo har fått ny trailer og dato »

Siste fra forsiden