It Takes Two

Take-Two i navnekrig med det kritikerroste It Takes Two 

Grand Theft Auto-utvikleren misfornøyd med spillets tittel.

EA

Spillgiganten Take-Two var tilsynelatende ikke noen fan av det kritikerroste samarbeidsspillet It Takes Two. Ifølge en ny rapport mente eieren av Rockstar og 2K at spillets navn brøt med varemerkeloven, og selskapet gikk til sak mot utvikler Hazelight.

It Takes Two-utvikler Hazelight valgte å ikke ta opp kampen med EA.
EA

Som Eurogamer melder gikk Take-Two til angrep en tid før lanseringen av It Takes Two. Som konsekvens måtte Hazelight gi opp sin søknad om varemerke, og dermed si fra seg rettighetene til navnet på spillet sitt.

En talsperson for Hazelight forklarte at studioet ikke kan kommentere pågående saker. Håpet er likevel at utvikleren skal klare å rydde opp i situasjonen.

Hvorvidt krangelen med Take-Two skapte problemer for markedsføringen av It Takes Two er dermed uvisst. Ei vet vi heller hva dette betyr for en potensiell oppfølger.

Hva Take-Two angår er det slettes ikke første gang selskapet har raslet med sablene i lignende saker. Tidligere har det får eksempel slått ned på navn på både spill og selskaper som inkluderer ord som Rockstar, social club, mafia og Civilization.

It Takes Two ble meget godt likt hos Gamer.no.
Les anmeldelsen av det spillet »

Siste fra forsiden