StarSeries & i-League - PUBG

«Jeemzz» og Liquid avgjorde Starladder med imponerende siste dag

Nordmannens lag sikret nok en stor PUBG-seier.

Starladder

Jim «Jeemzz» Eliassen og Team Liquid har kapret nok et PUBG-trofé, med seier i helgens Starladder-finale. Liquid sto imot sterk konkurranse fra blant annet Vitality og erkerival FaZe, og sikret seieren med solide prestasjoner på turneringens siste dag.

Fra venstre: «Scoom», «Ibiza», «Mista» (trener), «Jeemzz» og «Sambty».
Starladder

– Det føles veldig bra å vinne turneringen, forteller en storfornøyd Eliassen når Gamer.no tar kontakt. Laget reiser hjem fra Ukraina med over 400 000 kroner i premiepenger.

Avgjorde på siste dag

Det var riktignok ikke alltid sikkert at «Jeemzz» og kompani skulle stå igjen øverst på seierspallen. Etter tre dager med blandede resultater lå Liquid på 4. plass foran de avgjørende fem kampene på dag fire.

– Vi hadde troen på å vinne, men før den siste dagen var det hele 450 poeng fra oss til 1. plass, sier Eliassen om lagmoralen før de avsluttende matchene.

For å hente inn forspranget til ledende OGN Entus Ace måtte gutta grave dypt, og legge om taktikken noen hakk. Det gav resultater, og med en 6. plass, to 2. plasser og en 3. plass på de neste fire kampene ble ledelsen kuttet drastisk ned.

Slik endte StarSeries & i-League.
Starladder

– Vi spilte mer på kanten av sirkelen på den siste dagen av turneringen. Etter den 19. kampen var det bare 50 poeng opp til 1. plass, og da så vi lyset, minnes Eliassen.

Før den siste matchen stod sammenlagtseieren mellom OGN, Liquid og Vitality. Kampen var det FaZe som vant, men Liquids 4. plass løftet laget helt til topps i sammendraget. At Starladder var «Scoom» sin siste turnering i Liquid-drakt gjorde seieren enda søtere, ifølge «Jeemzz».

– Dette var siste turnering med «Scoom», og det betyr mye å avslutte med en seier, smiler Eliassen. Hvem som skal erstatte waliseren er enda ikke kjent.

Siste fra forsiden