Dreamhack - PUBG

«Jeemzz» og Liquid inn til kontrollert PUBG-seier under helgens Dreamhack

Apeks startet sterkt, men klarte ikke å holde tempoet oppe.

Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

Jim «Jeemzz» Eliassen og lagkameratene i Team Liquid klatret helt til topps under helgens storstilte PUBG-turnering, arrangert av Dreamhack. Nordmannens lag var hele tiden med å kjempe i toppen, og kunne fortjent heve trofeet da kampene var unnagjort.

– Det var kontrollert, forteller Eliassen til Gamer.no etter at laget sikret førsteplassen med seier og 13 drap i turneringens avgjørende match.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

Disse spiller for Team Liquid

Vis mer

Jim «Jeemzz» Eliassen
Jord «Ibiza» van Geldere
Anssi «mxey» Pekkonen
Nikolaj «clib» Madsen

Liquid-stjerna, som leverte en rekke sterke prestasjoner, er kjent for å kun være fornøyd når laget vinner. Søndag var det altså lov å glede seg litt, og med storturneringen PUBG Continental Series rundt hjørnet sendte «Jeemzz» en advarsel til konkurrentene.

– Vi er enda ikke i toppform og har fortsatt rom for forbedringer.

Tung avslutning for Apeks

Mens «Jeemzz» sto på toppen av pallen da turneringen var over, var det noen andre nordmenn som åpnet best. Apeks fortsatte storformen fra PCS-kvalifisering tidligere i uka, og tok en solid ledelse etter første Dreamhack-dag.

«Simsy» og Apeks får litt å tenke på før PCS.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

Lørdag og søndag skulle imidlertid vise seg å bli ekstra utfordrende for Erik «Simsy» Gravrok og kompani, som kun tok 30 poeng på de to dagene. Som Apeks-spilleren forteller klarte laget rett og slett ikke å holde koken hele veien inn og det endte med 7. plass sammenlagt. Tross skuffelsen er det imidlertid flere positive ting å ta med seg videre, melder «Simsy».

Disse spiller for Apeks

Vis mer

Erik «simsy» Gravrok
Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen
Jonas «C4LVIN» Sørvik
Sturla «IntenZ» Hoberg

– Mentaliteten vår kollapset helt. Det er i hvert fall det jeg sitter igjen med. Det føles veldig tungt å gi slipp på en topplassering etter første dag, men vi er en erfaring rikere, og syvende plass er ikke krise.

Dreamhack fulgte tre uker med turnerings- og kvalifiseringsspill hver eneste dag for Apeks. Ikke helt overraskende er gutta litt slitne, som utvilsomt var med å påvirke spillet i helgen. Det tettpakkede programmet fortsetter denne uken, med første runde i Telialigaen etterfulgt av PCS-finaler, og spørsmålet blir om det er nok tid til å nullstille.

Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

– Omstillingen kommer med overskudd. Når kampene går i ett så er det vanskelig å bryte ut av en dårlig syklus, der hver kamp blir preget av dårlige resultater. Det er dog viktig at alle får sagt sitt og at vi går gjennom alt slik at vi starter PCS med blanke ark. Så jeg tror det skal gå bra, avslutter Gravrok.

LES OGSÅ: Apeks tok steget opp blant verdenseliten i PUBG »

Siste fra forsiden