Joakim  «jkaem» Myrbostad og Apeks kjemper om 193 000 kroner

Klar for finale i Tipsport Bratislava Cup 2022.

jkaem og Apeks er klare for finale i Slokavia
Patrick Strack/ESL

Til tross for utfordringer med Covid19 er Joakim «jkaem» Myrbostad sitt Apeks klare for finale i Tipsport Bratislava Cup 2022.

I semifinalen møtte de det tsjekkiske laget eSuba. Den norske organisasjonen gjorde kort prosess med tsjekkerne, og vant semifinalekampen før det rakk å bli spennende. Med sifrene 16-6 og 16-9 Så er det nå kun en kamp som står mellom Apeks og førstepremien på 193 000 kroner.

sk Martin «STYKO» Styk

I dagens finale møter Apeks sin hittil tøffeste motstander. På serveren finner vi det tsjekkiske laget SINNERS, som i følge HLTV.org sin rangering befinner seg på en 38. plass i verden.

cz David «forsyy» Bílý

SINNERS som også vant gruppen sin hadde få problemer med å slå ut Enterprise i sin semifinale, og er av et annet kaliber enn det Apeks har møtt så langt i turneringen.

Fikk påvist Covid19 på hjemmebane

Dagen før semifinalen gikk av stabelen, kunne Martin «Styko» Styk på sin Twitterkonto melde om at han har testet positiv for Covid19. Dette medfører at han må spille resten av turneringen fra et annet rom. Slovaken vil dermed ikke bli å se i lokalet sammen med resten av laget under finalen.

Finalen spilles i kveld klokken 18:00, og du kan du se den på PLAYzoneTVs Twitch-kanal